HJK08 etsii uusia pelaajia

Laji on jääkiekko ja joukkueen kotipaikka on Helsinki. Joukkueeseen kuuluu 32 jäsentä ja kalenterissa on 23 tulevaa treeniä tai peliä.

Tervetuloa mukaan harrastamaan ja hankkimaan elämyksiä jääkiekon parissa!

Helsingin Jääkiekkoklubi, HJK, on yksi Suomen suurimmista jääkiekkoseuroista. Seurassa on tällä hetkellä noin 450 pelaajaa 12 eri ikäluokassa. Pyrimme tarjoamaan kaikille pelaajillemme hauskoja hetkiä perinteisen ja menestyksekkään suomalaisen urheilun parissa sekä kannustamaan ja kehittämään pelaajia niin kilpa- kuin harrasteurheilun parissa.

Haemme uuteen G08-joukkueeseen lisää pelaajia ja toivotamme kaikki 2008-2009 syntyneet pojat sekä tytöt tervetulleeksi mukaan harrastamaan.

Jos etsit itsellesi uutta harrastusta tai joukkuetta, ota yhteyttä HJK-08 joukkueen valmentajiin tai joukkueenjohtajiin.

Tervetuloa joukkueeseen. Näitä joukkuesivuja on viimeksi käytetty noin 3 tuntia sitten. Katso treeniajat joukkuekalenterista ja lisätietoja joukkueen kotisivulta. Oletko pelaaja? Liity joukkueeseen!
  Lisää joukkueiden pelaajahakuja pelaajapörssissä.
HJK08: kokoonpano