HJK08 etsii uusia pelaajia

Laji on jääkiekko ja joukkueen kotipaikka on Helsinki. Joukkueeseen kuuluu 28 jäsentä ja kalenterissa on 6 tulevaa treeniä tai peliä.

Tervetuloa mukaan harrastamaan ja hankkimaan elämyksiä jääkiekon parissa!

Helsingin Jääkiekkoklubi, HJK, on yksi Suomen suurimmista jääkiekkoseuroista. Seurassa on tällä hetkellä noin 450 pelaajaa 12 eri ikäluokassa. Pyrimme tarjoamaan kaikille pelaajillemme hauskoja hetkiä perinteisen ja menestyksekkään suomalaisen urheilun parissa sekä kannustamaan ja kehittämään pelaajia niin kilpa- kuin harrasteurheilun parissa.

Toivotamme kaikki 2008 syntyneet pojat sekä tytöt tervetulleeksi mukaan joukkueeseen harrastamaan jääkiekkoa. Jos jääkiekkoharrastuksen aloittaminen, joukkueen vaihtaminen kiinnostaa tai haluat toiminnastamme lisätietoja, niin ota yhteyttä joukkueenjohtaja Tomi Koskiseen tai vastuuvalmentaja Kimmo Koivulaan.

Tervetuloa joukkueeseen. Näitä joukkuesivuja on viimeksi käytetty noin 4 tuntia sitten. Katso treeniajat joukkuekalenterista ja lisätietoja joukkueen kotisivulta. Oletko pelaaja? Liity joukkueeseen!
  Lisää joukkueiden pelaajahakuja pelaajapörssissä.
HJK08: kokoonpano